Jeugd - S.V. De Rijp - Voetbalvereniging in de Rijp

Jeugd

Jeugd

Wedstrijdverslag SV De Rijp JO9-1 - ZOB JO9-1

23 september 20:15  23 september 2023: Hé, allemaal! Het was weer tijd voor een potje voetbal voor het geweldige team van SV De Rijp JO9-1. Deze keer speelden we thuis tegen ZOB JO9-1. En weet je wat? We hadden echt geluk, want ondanks al die regen op zaterdag, bleef het vandaag lekker droog en niet te koud. En er was nog iets supercool: we mochten spelen op ons gloednieuwe kunstgrasveld! Hoe gaaf is dat? meer »


Grote Clubactie: we gaan weer van start!

23 september 20:00   Zaterdag 23 september starten we weer met de Grote Clubactie! Zoals jij misschien weet krijgt SV De Rijp van elk verkocht lot van € 3,- 80%, dit betekent dus dat als jij 20 loten weet te verkopen aan jouw ouders, opa’s, oma’s, collega’s van ouders, buren en andere bekenden er € 48,- (!!) naar de clubkas gaat. Helemaal mooi is dat de opbrengst voor de jeugd wordt gebruikt. Vorig jaar hebben we met de opbrengst van de Grote Clubactie al veel nieuwe ballen kunnen kopen.meer »


Wedstrijdverslag: SV de Rijp JO9-1 - (rkav) Volendam JO9-3

18 september 9:45  16 september 2023: De zon straalde op het prachtige veld 3, gelegen naast de Oosterven, en de sfeer was ondanks het vroege tijdstip uitstekend. Onze trouwe krijgers, dezelfde als vorige week, stonden klaar voor een nieuwe uitdaging. Helaas was Kyan opnieuw verhinderd door ziekte, maar we kijken reikhalzend uit naar zijn terugkeer op het veld, wetende dat we zijn inbreng goed kunnen gebruiken.meer »


Wedstrijdverslag: Purmersteijn JO9-1 – SV De Rijp JO9-1

11 september 20:45  9 september 2023: Het was een mistige ochtend toen de jonge helden van SV De Rijp JO9-1 zich klaarmaakten voor hun allereerste wedstrijd van het seizoen tegen Purmersteijn JO9-1, gevestigd in Purmerend.meer »


Jeugdbeleidsplan van start

9 september 19:15  Het Technisch Hart van SV De Rijp heeft het Jeugdbeleidsplan 2023-2028 gepresenteerd. Het heeft als titel: Hoe breder de basis, hoe hoger de top. meer »


Vernieuwd ballenhok en materialen voor de club

25 augustus 14:00  De afgelopen weken is er keihard gewerkt om het ballenhok en materialen te vernieuwen bij de club en met succes. Dennis Keetman  (materiaalman) heeft de afgelopen weken het ballenhok onder handen genomen en die ziet er weer uit als nieuw. Daarbij heeft hij ook een bijdrage geleverd aan het vernieuwen van de oude bestuurskamer die nog in verbouwing is. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!