Wim Jonk inspireert vrijwilligers en sponsoren

4 juni 19:30  De speciale avond voor vrijwilligers en sponsoren is op 31 mei een groot succes geworden. Met een zeer inspirerend verhaal wist gastspreker Wim Jonk in de kantine van SV De Rijp de aandacht van de ongeveer zestig aanwezigen ruim twee uur lang vast te houden. De bekende Volendammer vertelde met veel humor over zijn carrière als voetballer en trainer en de personen die hem gevormd hebben, onder wie Johan Cruijff. De moraal van het verhaal: in topsport moet je élke dag beter willen worden en de beste willen zijn in hetgeen je doet. meer »

Hans Knijn benoemd tot lid van verdienste

3 juni 20:00  Scheidsrechterscoördinator Hans Knijn is vele jaren actief geweest binnen de vereniging. Hij wist menig jeugdlid enthousiast te maken om een wedstrijd te fluiten en begeleidde hen in deze leuke en belangrijke taak. Hans werd op de vrijwilligers- en sponsorenavond op 31 mei jl. extra in het zonnetje gezet door het bestuur voor zijn inzet voor de vereniging en benoemd tot ‘lid van verdienste’. In het volgende stukje zijn dankwoord.meer »

Bert Goesinne stopt na 38 jaar als accommodatie beheerder

3 juni 19:30  Clubman Bert Goesinne stopt na bijna vier decennia als bestuurslid accommodatie beheer van SV De Rijp. Dennis Keetman neemt het stokje van hem over. Bert blijft wel zijn steentje bijdragen aan de schoonmaakploeg op maandagochtend. In onderstaand stukje wil hij een aantal mensen bedanken.meer »

Seizoensafsluiting JO9-2: het wonder van de Rijp

26 mei 21:45  Het seizoen 2023/2024 voor de JO9-2 zit erop. En wat een seizoen was het. Het was er een met bergen, heuvels, hobbels en bobbels. En heel seizoen gestreden als leeuwen maar helaas trokken de tegenstanders meestal aan het langste eind. Na de winterstop leek het alsof de leeuwen het voorjaar konden ruiken en kwam er nog meer spirit. Er werd nog steeds wel verloren maar ook steeds vaker een gelijkspel. En dat smaakt natuurlijk naar meer. Gestreden voor wat ze waard zijn kwam dat moment steeds dichterbij. En zo was daar ineens de laatste wedstrijd van het seizoen......Tot op het bot gemotiveerd betraden de leeuwen het veld. Het moest gebeuren!! meer »

Twee jeugdtrainers van SV De Rijp behalen Voetbalcoach 1 Opleiding

18 mei 13:00  In een opmerkelijke prestatie hebben twee jeugdtrainers van SV De Rijp, Bram Stoop en Vincent Klinkhamer, woensdagavond 15 mei jl. hun KNVB Voetbalcoach 1 diploma behaald. meer »

Wedstrijdverslag SV De Rijp JO9-1 - Purmersteijn JO9-2 op 10 februari

10 februari 17:30  De JO9-1 wint vandaag met 1 doelpunt verschil van de JO9-2 van Purmersteijn. Een mooie prestatie na een ziekenboeg binnen het team afgelopen week. Lees het verslag van de wedstrijd.meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!