Jeugd - S.V. De Rijp - Voetbalvereniging in de Rijp

Jeugd

Jeugd

Indeling jeugdteams per leeftijdsgroep voor seizoen 2023-2024 bekend

Gisteren, 1 juni 19:30  De voorlopige indelingen bij de jeugd voor het nieuwe seizoen 2023-2024 per leeftijdsgroep zijn gemaakt. meer »


De laatste horde naar de finale voor de JO13-1

20 mei 21:00  De jongens van de JO13-1 van SV De Rijp komen in de eindfase van de KNVB-beker. In de halve finale moet eerst nog afgerekend worden met een geduchte tegenstander IJFC uit IJsselstein. In de competitie staan deze jongens het hele jaar al aan kop maar in de beker gelden andere wetten. meer »


Stoelendans bij het Jeugdbestuur

13 mei 9:15  Na 2 jaar zijn rol als jeugdvoorzitter te hebben vervuld heeft Jos Schrama te kennen gegeven ermee te stoppen. Inmiddels is er een uitstekende kandidaat gevonden. Na de afgelopen vergadering van ons Hoofdbestuur is er unaniem vóór gestemd! Na zijn gehele jeugd gevoetbald te hebben bij onze vereniging, en zich zeer verdienstelijk te hebben gemaakt als scheidsrechter, en tevens ook deel uitmaakt van dit college, trad Tom aan bij het Jeugdbestuur.meer »


Kantinebeheer op zaterdag

24 april 14:45  Ter kennisneming een wisseling van de wacht in het 'plaatsvervangend kantinebeheerdersschap'. Kiki van Tiel die op de zaterdagen verantwoordelijk was voor de kantine, heeft het stokje overgedragen aan Lisa Hofstra. De zaterdag vrijwilligers worden vanaf nu onder begeleiding van Lisa ingezet tijdens de kantinediensten. De vereniging dankt Kiki voor haar inzet en heet Lisa van harte welkom en wij wensen haar veel succes!meer »


JO13-1: Een plek naar de halve finale?

22 april 14:30  Woensdag 19 april, om 17.00 uur vertrekken we vanuit De Rijp naar Bussum om de kwartfinale te spelen tegen SDO (Samenspel Doet Overwinnen) JO13-2. Na een pittige tocht met wat oponthoud onderweg, het is tenslotte toch spitstijd, komen we rond 18:15 aan bij de voetbalclub. De jongens worden door Alex (de trainer) nog even aangestuurd en dan kan de warming up beginnen, dat ziet er al zeer professioneel uit. Het lijken wel echte voetballers. En dan om 18:45 is de aftrap. De jongens geven een flinke brul en de wedstrijd is dan ook echt begonnen. Is de bal wel rond?? meer »


Oude tijden herleven op ons sportcomplex aan de J. Ploegerlaan 1!

11 april 15:30  In het verleden speelde een grote groep van onze leden een uitwisselingstoernooi en wedstrijden tegen Olympic Ledegem uit België. Deze weekenden stonden altijd garant voor sportieve uitdagingen met veel strijd, maar zeker ook voor heel veel gezelligheidmeer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!