Jeugd - S.V. De Rijp - Voetbalvereniging in de Rijp

Jeugd

Jeugd

Geslaagde avond bij AZ voor onze jeugdleden

16 maart 9:00  Een groot deel van onze jeugdafdeling zat afgelopen zaterdagavond 11 maart in een volgepakte ‘hout’ om aldaar vanuit Vak J (achter het doel) plaats te nemen om te genieten van een avondje AZ. Tegen gereduceerd tarief en met een euro voor onze vereniging werd deze actie ons aangeboden door de Alkmaarders. 123 verkochte kaarten, vele kidspakketen alsmede AZ-sjaals passeerden de revue. Veel blije gezichten en een hoop enthousiasme bij onze jeugdleden. Maar ook ouders en overige aanhang kon dit bezoek wel waarderen. Fier hing onze clubvlag der SV te wapperen aan het hek. Zelfs nog zichtbaar enkele keren in de samenvatting van ESPN. meer »


Winter-pupillentoernooi in de zaal een succes

17 januari 20:30  Eindelijk was het zover! Lang naar uitgekeken en over gesproken door onze pupillentrainers en leiders, maar bovenal erg op verheugd door onze pupillen. Een winter-pupillentoernooi in de zaal verspreid over twee zaterdagen, te weten 17 december en 7 januari jl. Voor velen een eerste kennismaking met het zaalvoetbal en het kortere en snellere spel waarbij ruimtes zoeken en het creëren ervan, alsmede het snellere tikwerk, een goeie leercurve was en is voor onze Rijper voetballertjes. meer »


SV De Rijp en ING slaan handen ineen: niemand buitenspel

14 januari 12:45  Iedereen moet kunnen voetballen, ook als het financieel even tegenzit. Uit onderzoek blijkt dat een op de elf kinderen in Nederland opgroeit in armoede, waardoor het voor ouders soms lastig is om de contributie en andere benodigdheden van een sportclub te betalen. Vaak zijn er genoeg regelingen om te kunnen voetballen, ook als er even geen geld is. Regelingen die soms onvoldoende bekend zijn bij ouders en verenigingen. SV De Rijp en ING zorgen er samen met de KNVB, SchuldenlabNL, de VoorzieningenWijzer en de Nederlandse Schuldhulproute voor dat meer kinderen kunnen voetballen. Vanaf 2023 beschikt SV De Rijp over een financieel contactpersoon die gezinnen gaat helpen met het aanvragen van de juiste (lokale) regelingen te vinden zodat meer kinderen kunnen voetballen. meer »


Uitnodiging nieuwjaarsreceptie 8 januari 2023

20 december 20:30  Het bestuur nodigt alle leden, ouders van leden, sponsoren en vrijwilligers uit voor de nieuwjaarsreceptie op zondag 8 januari 2023, aanvang rond 16:30/17:00 uur in de kantine van SV De Rijp. Vooraf vindt om 15:00 uur de nieuwjaarswedstrijd plaats tussen SV De Rijp - Oud SV De Rijp.meer »


Opbrengst Grote Clubactie 2022

15 december 8:00  De Grote Clubactie is weer geslaagd met dank aan iedereen die zich hiervoor heeft ingezet. En de opbrengst is bekend!meer »


Contributiebedragen seizoen 2022-2023 vastgesteld

10 december 9:00  Tijdens de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van 8 december 2022, zijn de nieuwe contributiebedragen van dit seizoen 2022-2023 vastgesteld en goedgekeurd. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!