Wedstrijdverslag SV De Rijp JO9-1 - Purmersteijn JO9-2 op 10 februari

10 februari 17:30  De JO9-1 wint vandaag met 1 doelpunt verschil van de JO9-2 van Purmersteijn. Een mooie prestatie na een ziekenboeg binnen het team afgelopen week. Lees het verslag van de wedstrijd.meer »

Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers voor het jeugdbestuur

6 februari 19:15  Voor het jeugdbestuur van SV De Rijp zijn we op zoek naar vrijwilligers! In de afgelopen jaren is een te kort aan ondersteuning ontstaan. Het jeugdbestuur bij SV De Rijp faciliteert een goed verloop van voetbal op zaterdag, werving van jeugdleden, zorgt dat niemand buitenspel staat en organiseert leuke activiteiten gedurende het voetbalseizoen. Om de bezetting goed te houden, zoeken wij duurzame versterking voor meerdere jaren. meer »

Wedstrijdverslag SV de Rijp JO9-1 - SV Beemster JO9-2 op 3 februari

4 februari 19:45  Zaterdag 3 februari speelde onze JO9-1 een 'streekderby' tegen de JO9-2 van SV Beemster. Een leuke wedstrijd met geweldige inzet van de toppers van SV De Rijp, die in een gelijkspel eindigde. Lees het verslag van de wedstrijd.meer »

Wedstrijdverslag EVC - SV de Rijp JO11-2 op 27 januari

30 januari 15:15  Zaterdag 27 januari, 10.30 uur, Edam. Een heerlijke voetbaldag in het zonnetje bij EVC met onze Rijper leeuwen van de 11-2. Lees het verslag van de doelpuntrijke wedstrijd.meer »

Ter nagedachtenis: oud-trainer Junior Pourier

26 januari 12:45  Geschokt heeft SV De Rijp kennisgenomen van het plotseling overlijden van Junior Pourier. Afgelopen woensdag is hij op 57-jarige leeftijd overleden na een kort ziekbed. meer »

Geslaagden cursus Jeugdvoetbalcoach

26 januari 12:30  Afgelopen maandag is er een einde gekomen aan de eerste KNVB Jeugdvoetbalcoach cursus (JVC). In totaal hebben de 13 van onze jeugdtrainers met succes deelgenomen, en geleerd wat de basis is van een goede voetbaltraining die afgestemd is op hun leeftijdsgroep. meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!