PR/Sponser - S.V. De Rijp - Voetbalvereniging in de Rijp

PR/Sponser

PR/Sponser

Plus De Rijp en Ranko Schoonmaakspecialist verlengen sponsorcontract

6 augustus 15:00  SV De Rijp is bijzonder verheugd aan de vooravond van een nieuw voetbalseizoen te mogen aankondigen dat supermarkt Plus De Rijp en Ranko Schoonmaakspecialist hun sponsorcontract voor het eerste en tweede elftal met vier jaar hebben verlengd. Daarmee geven beide Rijper bedrijven aan onze voetbalvereniging een warm hart toe te dragen. Zij hebben bovendien besloten op het gebied van sponsoring te gaan samenwerken, een unieke combinatie die zelden voorkomt in het bedrijfsleven. Ranko-directeur Twan Korver: “Sport zorgt voor een verbindende factor. Onder dat motto komt onze samenwerking bij SV De Rijp helemaal tot zijn recht.”meer »


Hoera, we hebben een nieuwe website!

3 december 19:15  Vaste bezoekers hebben het intussen al gemerkt: sinds 1 december jl. is de website van SV De Rijp compleet vernieuwd met actueel nieuws en allerlei gadgets. Programma’s, voorbeschouwingen, uitslagen, afgelastingen en standen zijn voortaan up to date. meer »


Webshop clubkleding SV De Rijp: 40% korting op set underwear!

6 oktober 9:45  Heb je sportkleding nodig? Neem vooral eens een kijkje in de webshop van Duijn Teamsport of bezoek de winkel aan De Oude Veiling in Zwaag. Tot 5 december 2022 kunnen leden met 40% korting een thermoset aanschaffen. Een fantastische aanbieding voor de koude dagen en ook handig wanneer het wedstrijdshirt met korte mouwen is. meer »


Davibouw hoofdsponsor zaalvoetbal van SV De Rijp

5 december 20:30  De welbekende pandemie zorgde voor enige vertraging, maar begin november zijn tijdens een presentatie in Sporthal Oosterven door bouwbedrijf Davibouw dan eindelijk de handtekeningen gezet onder een sponsorovereenkomst voor de zaalvoetbalafdeling van SV De Rijp.meer »


De Grote Clubactie 2021 wederom een groot succes

2 december 20:30  In september zijn wij met de vereniging weer gestart met de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Met het doel van de VEO Sports Camera voor ogen zijn de jeugdleden enthousiast hun loten gaan verkopen aan ouders, familie, buren en andere dorpsgenoten. meer »


SV De Rijp dankt PLUS voor cheque sponsorpuntenactie

26 november 20:45  Patrick Stekelbos heeft namens de vereniging een cheque van maar liefst 1.473 euro in ontvangst mogen nemen van Marcel Bakker. Een prachtige opbrengst van de PLUS sponsorpuntenactie.meer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!