Wim Jonk inspireert vrijwilligers en sponsoren

4 juni 19:30  De speciale avond voor vrijwilligers en sponsoren is op 31 mei een groot succes geworden. Met een zeer inspirerend verhaal wist gastspreker Wim Jonk in de kantine van SV De Rijp de aandacht van de ongeveer zestig aanwezigen ruim twee uur lang vast te houden. De bekende Volendammer vertelde met veel humor over zijn carrière als voetballer en trainer en de personen die hem gevormd hebben, onder wie Johan Cruijff. De moraal van het verhaal: in topsport moet je élke dag beter willen worden en de beste willen zijn in hetgeen je doet. meer »

Met opgeheven hoofd uitgeschakeld

3 juni 20:30  Het seizoen van SV De Rijp 1 is ten einde. Met opgeheven hoofd verliet het team van trainer Martin de Groot in Avenhorn het veld nadat de uitschakeling in de nacompetitie tegen RKEDO een feit was: 3-2. meer »

Hans Knijn benoemd tot lid van verdienste

3 juni 20:00  Scheidsrechterscoördinator Hans Knijn is vele jaren actief geweest binnen de vereniging. Hij wist menig jeugdlid enthousiast te maken om een wedstrijd te fluiten en begeleidde hen in deze leuke en belangrijke taak. Hans werd op de vrijwilligers- en sponsorenavond op 31 mei jl. extra in het zonnetje gezet door het bestuur voor zijn inzet voor de vereniging en benoemd tot ‘lid van verdienste’. In het volgende stukje zijn dankwoord.meer »

Bert Goesinne stopt na 38 jaar als accommodatie beheerder

3 juni 19:30  Clubman Bert Goesinne stopt na bijna vier decennia als bestuurslid accommodatie beheer van SV De Rijp. Dennis Keetman neemt het stokje van hem over. Bert blijft wel zijn steentje bijdragen aan de schoonmaakploeg op maandagochtend. In onderstaand stukje wil hij een aantal mensen bedanken.meer »

Nacompetitie wordt loodzware klus

27 mei 10:00  Na twee pijnlijke nederlagen richtte SV De Rijp 1 zich weer op om de weg te banen naar de nacompetitie. Ilpendam werd overtuigend met 5-0 verslagen. Na afloop rezen er toch enige twijfels. meer »

Blamage in Avenhorn

21 mei 20:45  Uitgerekend tegen een concurrent om een nacompetitieplaats leed SV De Rijp 1 zijn derde en grootste nederlaag van het seizoen. Kwiek ’78 walste vooral in de eerste helft over het team van Martin de Groot heen en uiteindelijk gaf het scorebord 6-2 aan. meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!