Sponsor wedstrijdbal 25 februari: Roadmasters Rijopleidingen

18 februari 15:00  Zondag 25 februari om 14:30 uur speelt het eerste elftal tegen De Valken. De wedstrijdbal voor dit duel wordt gesponsord door Roadmasters Rijopleidingen, de rijschool van onze oud-selectiespeler Menno Meijland. RoadMasters bestaat uit een enthousiast team van deskundige rij-instructeurs. Roadmasters heeft al jarenlange ervaring met het geven van geslaagde rijopleidingen. Ze staan garant, dat je op een veilige en verantwoorde manier je rijbewijs haalt. Alles wat nodig is voor een veilige toekomst op de weg. meer »

Frustratie om remise in Ilpendam

11 februari 22:00  SV De Rijp 1 is al elf wedstrijden ongeslagen. Dat klinkt mooi, maar zeven keer was er sprake van een gelijkspel. Behoudens het uitduel met Rood-Wit Zaanstad betekende dat zes keer tamelijk onnodig puntenverlies. En die conclusie kon ook na het duel met Ilpendam worden getrokken: 1-1.meer »

Het Mixtoernooi is terug: geef je snel op!

8 februari 20:15  Het Mixtoernooi is weer terug van weggeweest. Gezellig voetballen met familie, vrienden, collega's, buurtverenigingen of verzin het! Op zaterdag 18 mei 2024 vanaf 13:00 uur zal dit altijd leuke toernooi plaatsvinden op de velden van SV De Rijp. Je hoeft geen lid te zijn van SV De Rijp om mee te doen. Check onderstaande flyer voor meer informatie en hoe je je aan kunt melden als team. Geef je snel op! meer »

Late triomf in Onderdijk

6 februari 19:15  Rond die knotsgekke tachtigste minuut zag het er even naar uit dat SV De Rijp 1 zijn vijfde gelijkspel op rij zou boeken. Maar uiteindelijk werd het kwaliteitsverschil met Strandvogels toch in een 2-4 zege uitgedrukt. Het was de eerste overwinning sinds 26 november (Zaandijk 4-1). meer »

Ter nagedachtenis: oud-trainer Junior Pourier

26 januari 12:45  Geschokt heeft SV De Rijp kennisgenomen van het plotseling overlijden van Junior Pourier. Afgelopen woensdag is hij op 57-jarige leeftijd overleden na een kort ziekbed. meer »

De Rijp stijgt met stip ondanks gelijkspel

16 januari 11:15  Vooraf was duidelijk wat erop het spel stond. Bij verlies zou SV De Rijp 1 op zeven punten komen van tegenstander en koploper Sint George, bij winst op één. De marge bleef vier na het 1-1 gelijkspel, maar ondanks het ene puntje steeg het team van trainer Martin de Groot wel met stip van de zesde naar derde plek op de ranglijst. meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!