Senioren - S.V. De Rijp - Voetbalvereniging in de Rijp

Senioren

Senioren

Thom Rijser loodst De Rijp naar eerste zege

25 september 22:00  Er hoefde niet over te worden getwijfeld wie man of the match was bij de terugkeer van SV De Rijp in de Vierde Klasse. Thom Rijser dirigeerde het team van trainer Martin de Groot met twee treffers naar de overwinning tegen Strandvogels (2-1). Maar hij miste ook een penalty. Of toch niet? meer »


Vernieuwd ballenhok en materialen voor de club

25 augustus 14:00  De afgelopen weken is er keihard gewerkt om het ballenhok en materialen te vernieuwen bij de club en met succes. Dennis Keetman  (materiaalman) heeft de afgelopen weken het ballenhok onder handen genomen en die ziet er weer uit als nieuw. Daarbij heeft hij ook een bijdrage geleverd aan het vernieuwen van de oude bestuurskamer die nog in verbouwing is. meer »


VACATURE: Verzorger/sportmasseur (M/V) voor de zondag

23 augustus 20:00  Voor komend seizoen is SV De Rijp 1 op zoek naar een enthousiaste en betrokken verzorger/sportmasseur (M/V). Lees verder voor informatie over de vacature. meer »


Plus/Ranko Warmdraaitoernooi 25 en 27 augustus

21 augustus 22:30  Revanche der degradanten Het was zo mooi geweest als de 24ste editie van het Plus/Ranko Warmdraaitoernooi de primeur had gehad van het nieuwe kunstgrasveld van gastheer SV De Rijp. Helaas is de uitvoerder er niet in geslaagd de vernieuwde bovenlaag volgens afspraak tijdig aan te brengen. De natte julimaand zou de oorzaak zijn. Maar niet getreurd, alle wedstrijden worden nu gespeeld op de natuurgrasvelden die er prima bijliggen. meer »


Plus De Rijp en Ranko Schoonmaakspecialist verlengen sponsorcontract

6 augustus 15:00  SV De Rijp is bijzonder verheugd aan de vooravond van een nieuw voetbalseizoen te mogen aankondigen dat supermarkt Plus De Rijp en Ranko Schoonmaakspecialist hun sponsorcontract voor het eerste en tweede elftal met vier jaar hebben verlengd. Daarmee geven beide Rijper bedrijven aan onze voetbalvereniging een warm hart toe te dragen. Zij hebben bovendien besloten op het gebied van sponsoring te gaan samenwerken, een unieke combinatie die zelden voorkomt in het bedrijfsleven. Ranko-directeur Twan Korver: “Sport zorgt voor een verbindende factor. Onder dat motto komt onze samenwerking bij SV De Rijp helemaal tot zijn recht.”meer »


Julia fietst voor het goede doel

26 juli 19:15  Julia Visch voetbalt bij SV De Rijp in Vrouwen 1. In september fietst zij de Mont Ventoux op samen met het Hartcentrum van het Amsterdam UMC om geld op te halen voor onderzoek naar hartspierziekten bij kinderen. SV De Rijp wenst Julia hierbij veel succes! Wil je Julia sponsoren? Lees dan haar bericht:meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!