Hoera, we hebben een nieuwe website! - S.V. De Rijp - Voetbalvereniging in de Rijp

Hoera, we hebben een nieuwe website!

Hoera, we hebben een nieuwe website!

3 december 2022 19:15


Vaste bezoekers hebben het intussen al gemerkt: sinds 1 december jl. is de website van SV De Rijp compleet vernieuwd met actueel nieuws en allerlei gadgets. Programma’s, voorbeschouwingen, uitslagen, afgelastingen en standen zijn voortaan up to date.

Er is de afgelopen maanden keihard gewerkt om dit voor elkaar te krijgen. Het bestuur dankt webmaster Lisa Veenstra, speler van het eerste vrouwenelftal, die met de bouwstenen van VoetbalAssist de site in elkaar heeft gezet. Maar dank gaat ook uit naar de webredacteuren Sandra Waal en Petra Vink. Zij hebben de site alvast gevoed met beelden en content. Petra en Sandra staan, na een korte cursus van Lisa, als vanouds klaar om alle berichtgeving van jullie te publiceren.

In de linker kolom zie je het clubnieuws, sponsors en de laatste actuele mondiale voetbalberichtgeving van Elf. De rechterkolom kun je zelf indelen met de beschikbare widgets door op infobalk wijzigen te klikken. Een groot deel van het De Rijp-archief is bewaard gebleven. Dat zie je door op Nieuwsoverzicht te klikken.

We hopen dat de site een podium wordt waar alles van Graft-De Rijp en de SV samenkomt. De webredactie (webredactie@svderijp.nl) ziet jullie content graag tegemoet. En denk vooral ook aan foto’s, want beelden zijn op deze site onmisbaar.

Het bestuur

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!