Wie wordt de topscorer van de KNVB-beker?

Gisteren om 14:00  De halve finales van de KNVB-beker staan op de planning. Cambuur, NEC, Feyenoord en Groningen gaan met elkaar uitvechten wie er op 21 april in De Kuip zal staan. Na deze finale wordt ook duidelijk wie topscorer van het toernooi is, maar wie zijn de grote kanshebbers? meer »

Deze Nederlanders scoorden het vaakst in de Serie A

Gisteren om 12:00  Sinds afgelopen weekend hoort Teun Koopmeiners bij de zes Nederlanders die het meest trefzeker zijn geweest in de Serie A. De middenvelder scoorde een penalty en dat betekende zijn 22e goal in de Italiaanse competitie. Welke vijf Nederlanders waren nog meer zo trefzeker in de Serie A? meer »

Dit zijn de snelste spelers in de Eredivisie