Koop een kaartje voor Wesley! - S.V. De Rijp - Voetbalvereniging in de Rijp

Koop een kaartje voor Wesley!

Koop een kaartje voor Wesley!

7 juni 2022 20:00


Van elk entreebewijs dat wordt verkocht voor de jubileumwedstrijd SV De Rijp-FC Volendam op 8 juli gaat 2,50 euro naar de crowdfunding die is opgezet voor Wesley Rollman. Bij onze voormalige aanvoerder van het eerste elftal, nog maar 31 jaar, werd in april 2021 een ongeneeslijke hersentumor geconstateerd. Drie operaties en diverse therapie├źn mochten niet baten. Een behandeling met een nieuw medicijn uit recent wetenschappelijk onderzoek biedt hem hopelijk nieuwe levenskansen. Daarvoor moet Wesley naar Parijs en dat alles kost geld wat de verzekeraar niet vergoedt.

Reden voor het bestuur om een kwart van elk kaartje van het unieke duel van de negentigjarige SV De Rijp met de kersverse Eredivisionist aan de actie ‘Stop de hersentumor van Wesley’ te schenken. Wij willen allemaal dat deze topper in ons midden blijft!

De entree bedraagt dus 10 euro, de wedstrijd begint om 19.30 uur op het kunstgrasveld aan de Jan Ploegerlaan. Het is de eerste oefenwedstrijd van FC Volendam op weg naar de Eredivisie.

De toegangskaarten zijn in de voorverkoop alleen met contant geld verkrijgbaar op de volgende verkooppunten:

  • Paul van Dijk Financieel Advies, Tuingracht 7a De Rijp (tijdens kantooruren)
  • (Nieuwe) Bestuurskamer SV De Rijp op maandag 13 juni, 20 juni, 27 juni en 4 juli van 18:30-20:00 uur

Wil je ook een donatie doen om Wesley met zijn gevecht tegen de hersentumor te helpen?

Ga naar de website van de inzamelingsactie voor Wesley >>

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!