Arbitrage

Wim Jonk inspireert vrijwilligers en sponsoren

4 juni 19:30  De speciale avond voor vrijwilligers en sponsoren is op 31 mei een groot succes geworden. Met een zeer inspirerend verhaal wist gastspreker Wim Jonk in de kantine van SV De Rijp de aandacht van de ongeveer zestig aanwezigen ruim twee uur lang vast te houden. De bekende Volendammer vertelde met veel humor over zijn carrière als voetballer en trainer en de personen die hem gevormd hebben, onder wie Johan Cruijff. De moraal van het verhaal: in topsport moet je élke dag beter willen worden en de beste willen zijn in hetgeen je doet. meer »

Hans Knijn benoemd tot lid van verdienste

3 juni 20:00  Scheidsrechterscoördinator Hans Knijn is vele jaren actief geweest binnen de vereniging. Hij wist menig jeugdlid enthousiast te maken om een wedstrijd te fluiten en begeleidde hen in deze leuke en belangrijke taak. Hans werd op de vrijwilligers- en sponsorenavond op 31 mei jl. extra in het zonnetje gezet door het bestuur voor zijn inzet voor de vereniging en benoemd tot ‘lid van verdienste’. In het volgende stukje zijn dankwoord.meer »

SV De Rijp is KNVB| ARAG FAIR-PLAY gecertificeerd

1 mei 9:30  Op zaterdag 30 april 2016 heeft betaald voetbal scheidsrechter Dennis Higler het KNVB│ARAG FairPlay certificaat uitgereikt aan SV De Rijp. Dit is een kwaliteitskeurmerk voor professioneel arbitragebeleid binnen de vereniging.meer »