Senioren - S.V. De Rijp - Voetbalvereniging in de Rijp

Senioren

Senioren

Vlaggenschip vergeet zichzelf te belonen

20 maart 18:00  Een lawine aan kansen om de wedstrijd te winnen, maar uiteindelijk ging SV De Rijp met lege handen naar huis en trok Koedijk aan het langste eind (3-2). De teleurstelling was dan ook groot bij de ploeg van trainer Martin de Groot. De nummer 3 speelde tegen de nummer 7 van de Derde Klasse B op de counter, maar heeft op de ranglijst wel twee keer zoveel punten (38 om 19). Het zijn koele cijfers die impliceren dat de een meedoet om de titel en de ander moet uitkijken dat het niet in de nacompetitie belandt. Want die laatste strijd is buitengewoon spannend, aangezien concurrent Hollandia T van de afgelopen vijf wedstrijden er drie won en twee gelijkspeelde. meer »


Overwinning met lach en een traan

13 maart 20:00  Het was me ’t middagje wel.’ Elftalleider Martin Effting zei daarmee al zuchtend geen woord te veel. SV De Rijp won overtuigend in Bergen (0-3) maar verloor ook. Rond de tiende minuut sloeg het noodlot toe voor Patrick Brouwer toen hij op de achterlijn een tegenstander probeerde af te stoppen. Door een verkeerde beweging kwam hij met een klap op het matige kunstgrasveld terecht. Meteen werd duidelijk dat het mis was. Vooral omdat de enkel van zijn rechterbeen een onnatuurlijke stand vertoonde. meer »


Dekkingsfouten fataal in Alkmaar

13 februari 14:45  Toen Martin de Groot met zijn vrouw Ans kort voor tijd het sportpark Egmonderhout van Alcmaria Victrix verlieten, dacht de trouwe aanhang van SV De Rijp dat de trainer/coach het spel van zijn ploeg niet meer kon aanzien. Dat was gelukkig niet zo. De Rijp stevende weliswaar af op een 4-1 nederlaag, De Groot spoedde zich volgens afspraak naar Schiphol voor een weekje wintersport. Zo gek was dat niet. De scheidende Alcmaria-trainer Jos Karel verscheen zelfs helemáál niet ten tonele vanwege activiteiten op de skilatten. meer »


Gelijkspel tegen Con Zelo voelt als nederlaag

6 februari 13:45  Na 87 minuten stormen en op een verdiende 1-0 voorsprong komen, maar twee minuten later de overwinning weer weggeven. Die anticlimax zorgde voor mineur bij SV De Rijp in het duel met hekkensluiter Con Zelo. De ploeg uit Waarland vergaarde dit seizoen pas drie punten, waarvan twee tegen de Walvisvaarders. Con Zelo, dat een groot aantal basisspelers miste, vierde het gelijkspel dan ook als een overwinning.meer »


Uitnodiging nieuwjaarsreceptie 8 januari 2023

20 december 20:30  Het bestuur nodigt alle leden, ouders van leden, sponsoren en vrijwilligers uit voor de nieuwjaarsreceptie op zondag 8 januari 2023, aanvang rond 16:30/17:00 uur in de kantine van SV De Rijp. Vooraf vindt om 15:00 uur de nieuwjaarswedstrijd plaats tussen SV De Rijp - Oud SV De Rijp.meer »


Terugblik op jubileumjaar 2022

13 december 20:45  Aan het einde van het jaar kunnen we terugkijken op een mooi jubileumjaar waarin we het 90-jarig bestaan van SV De Rijp hebben gevierd. Geniet nog even na met het volgende filmpje van het jubileumduel tegen Volendam op 8 juli en de feestavond op 3 september. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!