Senioren - S.V. De Rijp - Voetbalvereniging in de Rijp

Senioren

Senioren

Afsluiting competitie met weer een nederlaag

22 mei 21:15  Met de elfde nederlaag van het seizoen heeft SV De Rijp de reguliere competitie min of meer in stijl afgesloten. Hugo Boys, dat vocht voor een plek in de nacompetitie, bleek op de Jan Ploegerlaan met 0-2 te sterk. Het was voor de formatie van Martin de Groot de derde verliespartij op rij. De laatste zege van de Walvisvaarders dateert alweer van 12 maart toen Bergen op eigen terrein werd verslagen (0-3). meer »


Oude Herberg toernooi een groot succes!

19 mei 20:15  SV De Rijp kijkt terug op een mooi toernooi op Hemelvaartsdag. Dit jaar was het Oude Herberg toernooi een bijzondere: de Bertus Butter editie. De dames en heren streden om de Bertus Butter Wisselbokaal en de All Stars om de fameuze Oude Herberg Cup. Voor de finale werd met een lang, warm applaus door iedereen die aanwezig was, Bertus herdacht.meer »


Hoofdmacht in nacompetitie voor lijfsbehoud

16 mei 17:45  Na het 4-0 verlies tegen Limmen is SV De Rijp veroordeeld tot de nacompetitie tegen degradatie. Niet alleen de grootste nederlaag van dit seizoen, maar ook de overwinning van concurrent Alcmaria Victrix op Ilpendam (4-0) zorgde ervoor dat het team van Martin de Groot in twee duels zal moeten knokken voor lijfsbehoud in de Derde Klasse. De laatste competitiewedstrijd tegen Hugo Boys is daardoor nog slechts van belang om vertrouwen te tanken.meer »


Veteranen 45+1 kampioen!

7 mei 20:45  Het eerste veteranenteam van SV De Rijp, gesponsord door De Boer transport en Davibouw, speelde zondag 7 mei 1 - 1 gelijk tegen het ongeslagen WSV’30. Dit was genoeg om het kampioenschap in de wacht te slepen. In het team veel oud-selectiespelers die al zo’n 30 jaar samen spelen, nog steeds op groot veld. Hoogtepunt in deze periode was het winnen van de KNVB-beker. Met inmiddels een paar jongere spelers erbij varieert de leeftijd in het team tussen 43 tot 63 jaar. Zondag vierden ze het kampioenschap met een klein biertje en een barbecue bij SV De Rijp en in juni sluiten ze dit seizoen af met een gezellig weekendje Breda. meer »


Zaterdag 2 afgetekend kampioen

1 mei 20:45  SV De Rijps vlaggenschip van de zaterdag, het elftal van Zaterdag 2, is met grote voorsprong op de concurrentie kampioen geworden van de Zesde Klasse. Na de 4-2 overwinning op Blauw Wit aan de Jan Ploegerlaan was het team niet meer in te halen. Weliswaar met twee wedstrijden meer gespeeld gaapt er een gat van veertien punten tussen Zat 2 en nummer twee DZS 5. Onder een stralend lentezonnetje werd het kampioenschap uitbundig gevierd. Alle spelers ontvingen een T-shirt ter herinnering. Vervolgens ging het feest verder op het terras. Het bestuur feliciteert Zat 2 met de titel en is verheugd dat dit elftal met spelers van buiten Graft-De Rijp een thuishaven heeft gevonden op ons complex. meer »


Kantinebeheer op zaterdag

24 april 14:45  Ter kennisneming een wisseling van de wacht in het 'plaatsvervangend kantinebeheerdersschap'. Kiki van Tiel die op de zaterdagen verantwoordelijk was voor de kantine, heeft het stokje overgedragen aan Lisa Hofstra. De zaterdag vrijwilligers worden vanaf nu onder begeleiding van Lisa ingezet tijdens de kantinediensten. De vereniging dankt Kiki voor haar inzet en heet Lisa van harte welkom en wij wensen haar veel succes!meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!