Senioren - S.V. De Rijp - Voetbalvereniging in de Rijp

Uitnodiging nieuwjaarsreceptie 8 januari 2023

20 december 20:30  Het bestuur nodigt alle leden, ouders van leden, sponsoren en vrijwilligers uit voor de nieuwjaarsreceptie op zondag 8 januari 2023, aanvang rond 16:30/17:00 uur in de kantine van SV De Rijp. Vooraf vindt om 15:00 uur de nieuwjaarswedstrijd plaats tussen SV De Rijp - Oud SV De Rijp.meer »

Terugblik op jubileumjaar 2022

13 december 20:45  Aan het einde van het jaar kunnen we terugkijken op een mooi jubileumjaar waarin we het 90-jarig bestaan van SV De Rijp hebben gevierd. Geniet nog even na met het volgende filmpje van het jubileumduel tegen Volendam op 8 juli en de feestavond op 3 september. meer »

Stunt tegen koploper Limmen

12 december 19:30  SV De Rijp 1 gaat met een heerlijk gevoel de winterstop in. De 1-0 overwinning op de fiere koploper Limmen, dat in tien duels nog geen punt had verspeeld, was een daverende verrassing. Een prestatie van formaat van het collectief, maar één speler kon achteraf extra glimmen van voldoening: matchwinner Matthijs Mars. meer »

Contributiebedragen seizoen 2022-2023 vastgesteld

10 december 9:00  Tijdens de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van 8 december 2022, zijn de nieuwe contributiebedragen van dit seizoen 2022-2023 vastgesteld en goedgekeurd. meer »

Praatsessie heeft na tirade toch nog effect

5 december 12:30  Na een zeer matige eerste helft van SV De Rijp 1 ging trainer Martin de Groot bij een 0-0 stand tijdens de rust furieus tekeer in de kleedkamer. Niets, maar dan ook niets had hij teruggezien van de praatsessie op dinsdag. In de kleedkamer naast De Rijp keken de Hugo Boys elkaar verschrikt aan. ‘Wat is daar in hemelsnaam aan de hand?’, vroegen de spelers zich af. De tirade was door de muur te horen. meer »

SV De Rijp laat zich kaas van het brood eten

28 november 19:00  Een uur goed voetbal leverde SV De Rijp 1 de complimenten op van tegenstander Meervogels. De Walvisvaarders kochten er echter weinig voor. Het team van Wouter Blokdijk vertrok opgelucht met een 0-2 overwinning en drie punten huiswaarts naar Akersloot. Achteraf groeide bij De Rijp het besef dat vooral in de eerste helft de kansen benut hadden moeten worden. meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!