Plus De Rijp en Ranko Schoonmaakspecialist verlengen sponsorcontract - S.V. De Rijp - Voetbalvereniging in de Rijp

Plus De Rijp en Ranko Schoonmaakspecialist verlengen sponsorcontract

Plus De Rijp en Ranko Schoonmaakspecialist verlengen sponsorcontract

6 augustus 2023 15:00


SV De Rijp is bijzonder verheugd aan de vooravond van een nieuw voetbalseizoen te mogen aankondigen dat supermarkt Plus De Rijp en Ranko Schoonmaakspecialist hun sponsorcontract voor het eerste en tweede elftal met vier jaar hebben verlengd. Daarmee geven beide Rijper bedrijven aan onze voetbalvereniging een warm hart toe te dragen. Zij hebben bovendien besloten op het gebied van sponsoring te gaan samenwerken, een unieke combinatie die zelden voorkomt in het bedrijfsleven. Ranko-directeur Twan Korver: “Sport zorgt voor een verbindende factor. Onder dat motto komt onze samenwerking bij SV De Rijp helemaal tot zijn recht.”

Op de voorkant van de shirts van het eerste elftal prijkt de komende jaren het logo van Plus De Rijp, op de achterkant die van Ranko. Bij het tweede elftal is het precies andersom. De hoofdmacht komt in het seizoen 2023/24 uit in de Vierde Klasse maar streeft ernaar binnen een jaar terug te keren naar de Derde Klasse. Het tweede elftal handhaaft zich al een paar jaar knap in de Reserve Eerste Klasse en hoopt dat komende voetbaljaargang minimaal te continueren. 
Ranko Schoonmaakspecialist en Plus De Rijp zijn al jarenlang in allerlei vormen verbonden aan SV De Rijp, de grootste sportvereniging van het dorp en omgeving. Loyaliteit staat bij beide bedrijven hoog in het vaandel. Zij denken elkaar te kunnen versterken in het creëren van werkgelegenheid in onze regio. En met name als het gaat om jonge mensen die op zoek zijn naar werk dicht bij huis, een doelgroep die ook terug te vinden is bij SV De Rijp. 
Daarnaast willen Plus De Rijp en Ranko bijdragen leveren aan initiatieven binnen de vereniging, zoals een jeugdtoernooi en het jaarlijkse Warmdraaitoernooi.
Plus_en_Ranko_2logos.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!