Kantinedienst indeling per team: nu ook voor de zaterdag - S.V. De Rijp - Voetbalvereniging in de Rijp

Kantinedienst indeling per team: nu ook voor de zaterdag

Kantinedienst indeling per team: nu ook voor de zaterdag

27 oktober 2022 11:15


Beste ouders van jeugdleden/ trainers/teammanagers,

Zoals je misschien wel hebt opgemerkt, staan er geen kantinediensten meer in de voetbal.nl app. Dit komt omdat het systeem een applicatiefout bevat. Ook werden afgelopen seizoen de kantine diensten op de zondagen niet goed gevuld, alsmede een verkeerde aanwezigheidsgraad op de zaterdagen. Om deze redenen schakelt onze vereniging over op het handmatige systeem wat wordt ondersteund door het secretariaat van onze vereniging. Dit betekent dat het app systeem voor dit seizoen buiten gebruik is! Neemt niet weg dat de ouders die zich al opgegeven hebben (compliment!) contact op kunnen nemen met het secretariaat om hun reeds ingeplande datum definitief vast te stellen op onze lijst.

De zondagen worden vanaf heden op de ‘ouderwetse’ manier ingedeeld door onze leden die op zondag voetballen. Dit loopt zeer voorspoedig. Voor de zaterdagen zullen wij een beroep doen op de ouders/ verzorgers van onze jeugdleden. Tijdens Fase 1 hebben wij navolgende try out gedaan en dit is ons zeer goed bevallen (ouders en bestuur!)

Via de groepsapp van de trainers/teammanagers en ouders wordt per week ‘een thuisspelend team tijdig aangewezen door het secretariaat om 1 of 2 ouders/verzorgers voor de kantinedienst aan te leveren. Per team kan men dus zelf kijken naar beschikbaarheid voor deze datum. Een ieder doet één kantinedienst van 8:30 tot 14:30 uur (per jeugdlid uiteraard) en heeft daarmee volledig voldaan aan zijn of haar verplichting jegens onze vereniging.

Verder word er vanaf heden gepland ‘per fase’ rechtstreeks van het wedstrijdprogramma op voetbal.nl en proberen wij zo ruim mogelijk van tevoren de juiste thuisspelende jeugdteams aan te wijzen.

De trainer/teammanager geeft de namen z.s.m. door, uiterlijk op de donderdag voor de betreffende kantinedienst door een app te sturen naar de aanvrager (secretariaat).

Ieder thuisspelend team komt willekeurig aan de beurt. Alles wordt bijgehouden en geregistreerd. Een ieder begrijpt zelf de noodzaak wel van onze kantinediensten. Als wij op deze manier de kantinediensten goed kunnen vullen is een systeem met ‘boetes’ niet nodig. Kortom wij rekenen op jou net zoals je op ons kunt rekenen.

Er zijn natuurlijk altijd bijzondere of misschien wel gewijzigde omstandigheden waardoor een ouder niet aan zijn of haar verplichting kan voldoen terwijl hij of zij dit wel zou willen. Onze vereniging is sociaal en betrokken en wij zijn blij met ieders lidmaatschap. Je kunt dan eventueel een verzoek tot ‘vrijstelling’ indienen. Dit doe je middels een mail naar:

secretarisjeugdbestuursvderijp@outlook.com

Vermed hierin uw naam en telefoonnummer en het secretariaat neemt contact met je op.

Tot slot, mocht je de kantinedienst als uiterst plezierig hebben ervaren, meld je dan aan als vaste vrijwilliger bij onze vereniging! Er is een hoop mooi werk te doen, dus er is geen tijd te verliezen! Ook hier rekenen wij op een hoop aanmeldingen😉.

Namens onze prachtige vereniging alvast bedankt voor uw geleverde inzet.

Met vriendelijke groet,
SV DE RIJP SECRETARIAAT

  • Tom Smits, jeugdsecretaris
  • Barry Miedema, secretaris
    06 537 20 332
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!